Mere købmand en mediemand

Et udmærket portræt af chefen for Sjællandske medier, Torben Dalby Larsen, den 1/10.

Har læst nogle af hans seneste ledere og mener også, at hans politiske analyser er meget præcise. Det jeg falder over er, at han ikke gider ballademagere. Offentliggjort 10/10-2016

Men en avis adskiller sig fra andre virksomheder ved, at der af og til er brug for nogle journalistiske ”ballagemagere” der går mere i kødet på magtmonopolerne, end det vi oplever i dag.

Derudover forpassede TDL sin chance, da han var formand for Danske Dagblades Forening ved ikke at sætte mere fokus på det uheldige i DR´s monopollignende status. Havde DR´s monopol/tvangslicens været afskaffet for mange år siden, havde vi haft mindre politikerlede i dag.

Så i min verden er TDL mere købmanden end mediemanden. Hans koketteri med eliten er med til at understrege påstanden.

Personlig er Sjællandske dog det danske medie der, for mig, har været mest imødekommende igennem tiden og er journalistisk mere kritisk end det sydlige LF-Folketidende, som jeg har en aktie i.

Det er nok ikke usandsynligt, at Folketidende bliver fusioneret med Sjællandske om nogle år. Begge medier havde dog været bedre stillet, hvis tvangslicensen var afskaffet. Så lidt mere ”ballagemager” nu, kan på et senere tidspunkt komme købmanden til gode.

Lad det være min opfordring, at arbejde for at fjerne al mediestøtte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *