Borgmester vejet og fundet for let

John Brædder var sammen med to andre borgmestre kommet i Deadlines studie lørdag 2. januar for at tale om håndtering af «flygtninge«. se avisklip

Han var ikke som de andre bundet af et landsdækkende partis integrationsstrategi, men faldt helt i med tapetet, da han påtalte, at det handlede om at få flygtninge/migranter ud på arbejdsmarkedet hurtigst muligt kombineret med intensiv læring af det danske sprog.

Denne strategi har mange negative sider.

Alle dem med «fredens religion« i bagagen vil føle sig fremmed, når de skal omgås så mange vantro. Derfor skal de have fred og ro i opsamlingslejre på samme måde, som man kan læse krigsfordrevne efter anden verdenskrig fik i Oksbøllejren.

Flygtningene fik dér øvet sig i gode demokratiske regler, og andre basale institutioner som skoler og lign. blev oprettet, men de fik aldrig undervisning i det danske sprog.

Når krigstrætheden i deres hjemlande melder sig, kan de med friske kræfter drage hjem og være med til genopbygningen.

Jo tydeligere det bliver klargjort for flygtninge, specielt dem med fredens religion i bagagen, at de ingen fremtid har her i landet des mere vil de have fokus og arbejde på at vende tilbage og smide deres tyraner på porten.

I øvrigt vil integrationsstrategien medføre, at de mest ressourcestærke først forsvinder i det danske samfund, men samtidig er det dem, der kan bidrage med mest, når deres hjemlande skal genopbygges. Vi skummer fløden og beholder de bedste og lader de andre i stikken. Usympatisk og egoistisk.

Sammen med ovenstående og de mange unoder han tillader på specielt Teknik- og Miljøområdet i Guldborgsund Kommune er han blevet vejet og fundet for let.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *