Boykot kommunens miljøpolitik

I forbindelse med at kommunen helt er ophørt med at argumenterer for sine dispositioner er nedenstående sendt og bragt i den lokale ugeavis 16/12-2015.

Det er korrekt, som avisen refererede den 2/12 fra seneste byrådsmøde, at undertegnede blev affejet med et intetsigende svar.

Trods flere gange beklagelse og lovning fra Thomas Christfort´s side på, at jeg skulle have svar på indsigelser og opfølgning på mødereferat sker der ikke noget. I stedet konstateres det blot, at man er uenig med undertegnedes argumenter.

Det er fair nok, men det er nu så slemt at ingen tilsyneladende kan tage sig sammen og formulere hvori uenigheden består. Så vi kan ikke engang blive enige om hvori uenigheden består. Og her er det både T&M-udvalg og – forvaltning og til dels også borgmesteren der bør føle sig truffet og ikke alene Thomas Christfort.
Til nye læsere består uenigheden om, den igennem mange år af kommunen førte affalds- og miljøpolitik.

Må konstatere at have gået i flinkeskole i alt for mange år.
Ved at beskytte egen bundfældningstank mod den årlige tvangstømning kan jeg konstatere at mine målinger fra afløbet er lig med eller bedre end fra centralrenseanlægget og ved kildesortering af husholdningsaffald er renovationsspand overflødig. Begge dele over en 20-årig periode. På nær de 5 år hvor jeg fik dispensation fra den årlige tvangstømning har jeg betalt for ydelser som jeg aldrig har modtaget.

Derfor ophører jeg fra 2016 med at betale for begge ej modtagne ydelser. Om jeg vil forlange tilbagebetaling for årene uden den kommunale ”service” har jeg ikke tage stilling til endnu.

Vil opfordre alle andre til at gøre det samme. Juridisk er kommunen på tynd is.
Der plukkes selektivt i underordet lovgivning og EU-direktiver, som vi er forpligtet til at implementere i vores egne love, ignoreres.
Men med det faglige som er det væsentligste her, er det uansvarligt at overlade opgaven til en instans der ikke kan argumentere på almindelig dansk for sine dispositioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *